Rychlý dortový krém pro váš dort

Máte hotový korpus a nevíte jak dál? Tak teď musíme připravit ten nejlepší krém pro Váš dort :)

Autor Balónky.cz - centrum IBC 

Že jste nikdy žádný krém do dortu nedělala? Nevadí. Sama budete překvapená, jak je to jednoduché a rychlé. Připravili jsme pro Vás jahodový máslový krém.

 

Budete potřebovat:

 

1 kostku másla - 250 g

4 pol. lžíce práškového cukru

1 plechovku jahod - 425 ml

1 jahodový puding

 

Plechovku jahod rozmixujeme - samozřejmě včetně šťávy. Takto rozmixovanou hmotu použijeme jako základ a přidáme puding. Povaříme a tím základ zahustíme. Vznikne hustý ovocný puding bez mléka, který necháme vychladnout.

Máslo utřeme s cukrem a necháme vyšlehat do pěny. Přidáme vychlazenou ovocnou hmotu a promícháme. A máme hotovo :) Právě jste připravila svůj první máslový krém pro Váš dort. Doba přípravy cca 20 minut a můžete plnit dort. Ochutnejte a přidejte další ingredience dle Vaší fantazie. Například rumové aroma, vanilkový cukr atd.

Pokud nechcete jahodový krém, stačí vyměnit ovoce. Například ananasový kompot a doplníme ananasovým pudingem. Je možné taky kombinovat s jinou chutí, například ananasový kompot doplníme vanilkovým pudingem.

Hotový dort můžeme ozdobit kousky ovoce a želé. Popřípadě můžeme použít potahovací hmotu a dort nazdobit. O používání potahovací hmoty si ale napíšeme pár slov až v dalším článku.

Taky máte svůj oblíbený recept na krém do dortů? Můžete nám ho napsat na party-narozeniny@balonky.cz.

Přejeme dobrou chuť :)

 

Balonky.cz

HOT LINE - 777 000 019

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz