Bezinkový punč

V bezinkách se ukrývá spousta vitamínu C, který podporuje rozbíjení kalorií.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut

Ingredience

 

150 ml bezinkové šťávy
150 ml jablečné šťávy
2 ks hřebíčky
  malý kousek skořice
  trochu citrónové šťávy

 

 

Postup

 

1. Bezinkovou a jablečnou šťávu, hřebíček, malý kousek skořice a trochu citrónové šťávy přivedeme k varu
2. V přikrytém hrnci vše asi 5 minut mírně povaříme
3. Přecedíme a nalijeme do sklenic
4. Podáváme vychlazené, nejlépe s ledem.

Doporučení:
Kdo nemá rád moc sladké, ten může nahradit jablečnou šťávu vodou.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz