Grilovaný hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Hermelíny obalené v bramborových lupíncích, pokladené orestovanými žampiony a dalšími bramborovými lupínky, grilované na roštu grilu zamotané do papíru na pečení a alobalu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanský Hermelín na gril (balení obsahuje 4 ks sýra)
40 g bramborových lupínků
50 ml olivového oleje
2 ks velké žampióny
2 lžíce pokrájené pažitky
  špetka mletého kmínu
  špetka mletého pepře
  papír na pečení

 

 

Postup

 

1. Žampiony opláchneme a nakrájíme na plátky, potom je zprudka opečeme na 2/3 olivového oleje, osolíme, opepříme a okmínujeme
2. Hermelíny potřeme zbylým olejem, obalíme je v drcených bramborových lupíncích, poklademe žampiony, posypeme zbylými lupínky, zakryjeme plátkem pečicího papíru, a to celé zabalíme do alobalu
3. Grilujeme z každé strany 5 – 7 minut
4. Hotové Hermelíny rozdělíme na talíře a posypeme čerstvou pažitkou.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz