Grilovaný hermelín se zeleným chřestem a šunkou

V alobalu zabalené hermelíny spolu se šunkou a chřestem, grilované na roštu grilu, servírované s brusinkovou omáčkou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou
4 ks stonky zeleného chřestu
4 ks plátky vařené šunky
1 lžíce medu
1 lžička sojové omáčky
  pár kapek tabasca
  voda
  sůl

 

 

Postup

 

1. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní chřest, vaříme asi 1 minutu, potom ho vyndáme, zchladíme ve studené vodě a rozkrojíme na poloviny
2. V misce rozmícháme med se sójovou omáčkou a tabascem
3. Hermelíny rozbalíme, na každý položíme plátek šunky, potřeme ochuceným medem, přidáme dvě poloviny chřestu a šunku
4. Hermelíny opatrně zabalíme do alobalu, položíme na gril a grilujeme z každé strany asi 5 - 7 minut
5. Hotové Hermelíny přendáme na talíře, doplníme podle chuti listy salátu a brusinkovou omáčkou.

Poznámka:
Balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou obsahuje 4 ks sýra + balíček brusinkové omáčky!

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz