Horká sangria s pomerančovou šťávou

Horký nápoj z vína s pomerančem, jablky a citróny.


Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

Pro 4 osoby:
3 ks pomeranče
2 ks jablka
2 ks citróny
2 ks hvězdičky badyánu
2 ks skořicové tyčinky
1 ks kostka cukru
1 l suchého červeného vína
100 ml sirupu z granátových jablek

 

 

Postup

 

1. Pomeranč omyjeme horkou vodou a kostkou cukru otřeme kůru
2. Ze všech pomerančů vymačkáme šťávu
3. Pomerančovou šťávu a víno ohřejeme, ale nevaříme
4. Přidáme badyán a skořici a necháme 10 minut táhnout
5. Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na kostičky
6. Citróny omyjeme horkou vodou, nakrájíme je na kolečka a kolečka potom na čtvrtiny
7. Citrón, jablka a pomerančovou kůru s kostkou cukru přidáme do punče a nápoj osladíme sirupem.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz