Kapr po francouzsku

Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Doba přípravy 20 minut + doba naložení

Ingredience

 

1 kg

  kapra
2 ks cibule
2 ks bobkové listy
1 lžička tymiánu
  citronová šťáva
  hladká mouka
  pepř
  sůl
  olej na smažení

 

 

Postup

 

1. Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, rozemnutým tymiánem a bobkovým listem, pokapeme citronovou šťávou necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny, nejlépe však přes celou noc
2. Porce rybího masa vyjmeme osušíme a obalíme v hladké mouce
3. Rybu osmažíme na oleji dozlatova, podáváme například s vařeným bramborem.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz