Pařížské žampiony

Ochucené orestované žampióny.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
500 g menších žampiónových
  hlaviček
2 lžíce oleje
1 lžička nasekané petrželky
1 lžička hořčice
1,5 ks citrónu
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Očištěné hlavičky žampiónů ponoříme na 2 minuty do rozpálené fritézy na 170 °C
2. Poté je ještě chvíli podusíme na rozehřátém oleji na pánvičce s citrónovou šťávou
3. Osolíme je opepříme a posypeme nasekanou petrželkou
4. Měkké žampióny urovnáme na misku, přelijeme olejem promíchaným s hořčicí a podáváme.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz