Pomazánka z uzené makrely

Umleté maso z vyuzené makrely smíchané s jogurtem, máslem, olivami, cibulí a citronovou šťávou, ochucené pepřem a solí.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

1 ks uzené makrely
1 ks cibule
2 ks sladkokyselé okurky
1 hrst oliv
4 lžíce bílého jogurtu
2 lžíce másla
  citronová šťáva
  pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso z makrely zbavíme kostí, umeleme na masovém strojku, nebo rozsekáme na jemno nožem
2. Cibuli oloupeme, jemně nasekáme, také okurky a olivy nasekáme nadrobno
3. Vše promícháme s máslem a rozšleháme vidličkou s bílým jogurtem
4. Nakonec pomazánku ochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.

Doporučení:
Rybí pomazánku mažeme na čerstvý chléb nebo pečivo.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz