Šunkové rolky s křenovou šlehačkou

Studený předkrm z plátků šunky stočených do roliček, plněné ochucenou šlehačkou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut + příprava šlehačky

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
8 ks tenkých plátků šunky
1/4 l křenové šlehačky
  Na šlehačku:
1/4 l smetany ke šlehání
30-40 g strouhaného křenu
  špetka bílého pepře
  citrónová šťáva
  moučkový cukr
  sůl
  zdobící sáček

 

 

Postup

 

1. Ze šunky stáčíme jednotlivé roličky
2. Pomocí sáčku s ozdobnou trubičkou je plníme ochucenou šlehačkou
3. Servírujeme vždy po dvou rolkách a podáváme nejlépe s banketním pečivem.

Příprava křenové šlehačky:
1. Jemně nastrouhaný křen pokapeme citrónovou šťávou
2. Osladíme, osolíme a dochutíme pepřem
3. Promícháme a nakonec vmícháme pevně ušlehanou smetanu.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz