Tatarák z lososa

Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvělá!

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

Rozpis na 1 porci:
200 g uzeného lososa
1 ks šalotky
1 lžíce citrónové šťávy
1 snítka čerstvého kopru
  mletý pepř
  máslo
  sůl
  bílé pečivo

 

 

Postup

 

1. Uzeného lososa nakrájíme na jemno nebo raději naškrábeme ostrým nožem
2. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr
3. Tatarák osolíme, jemně dochutíme pepřem a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou
4. Podáváme na plátcích bílé veky namazané máslem.

Doporučení:
Hotové chlebíčky můžeme ještě dozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz