Uzený losos se smetanovo-koprovým dipem

Uzený losos nakrájený na plátky, servírovaný s kolečky opečeného toustového chleba a smetanovo-koprovým dipem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10  minut

Ingredience

 

500 g Rosického tmavého toustového chleba Penam
200-250 g uzeného lososa naporcovaného na plátky
1 kelímek husté zakysané smetany (min. 15 % tuku)
1-2 ks citróny
  kopr

 

 

Postup

 

1. Na stůl naservírujeme uzeného lososa pokapaného citrónem
2. Opečeme toustový chléb, vyřežeme z něj kolečka a do mističky připravíme zakysanou smetanu promíchanou s koprem
3. Toustový chléb namáčíme do smetany a pojídáme spolu s lososem.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz