Zapékané hřibky v anglické slanině

V anglické slanině zapečené hřiby spolu s olivami, nivou a tymiánem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 25 minut

Ingredience

 

0,3 l sklenice hříbků nebo žampionů ve sladkokyselém nálevu
300 g libové anglické slaniny
100 g nivy
100 g oliv

 

 

Postup

 

1. Na plátek anglické slaniny položíme houbičku a zarolujeme, takto naplníme všechnu slaninu hříbky, nakládáme do pekáče
2. Posypeme sekanými olivami, tymiánem a strouhanou nivou
3. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 10-15 minut, až se slanina a niva začne rozpouštět
4. Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz