Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Slavnostní oběd


V celku opečené jehněčí karé, potřené hořčicí a bylinkovým máslem, dopečené v troubě doměkka, servírované po porcích na podušeném hrášku.


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Slavnostní oběd

Marinované kotlety z jehněte upečené v troubě.




Kategorie Slavnostní oběd

Zprudka orestované jehněčí kotlety, servírované s podušenou zeleninou.



Kategorie Slavnostní oběd

Jehněčí dušené na rozmarýnu



Kategorie Slavnostní oběd

Recept na prověřenou, velice chutnou úpravu kachničky ze staročeské kuchyně. Jednotlivé porce pak servírujeme nejlépe s červeným dušeným zelím a dvěma, či třemi druhy knedlíků.



Kategorie Slavnostní oběd

Na pánvi na sucho opečená kachní prsa, dopečená v troubě doměkka, servírovaná nakrájená na plátky.



Kategorie Slavnostní oběd

Předem naložená, pak na pánvi opečená kachní prsa, nakonec malou chvíli dopečená v troubě, servírovaná s omáčkou připravenou zvlášť na pánvi z vína, brusinek, cibule a kořenové zeleniny, vývaru a dalších ingrediencí.



Kategorie Slavnostní oběd

Nejprve pomocí metody sous-vide uvařené kachní prso a pórek, pak obojí grilované na roštu grilu. Recepty sous-vide.