Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Slavnostní oběd


Porce kapra 2x obalené v kořeněné strouhance a vejcích nastavených mlékem, usmažené v dobře rozpáleném oleji pěkně dozlatova.


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Slavnostní oběd

Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.




Kategorie Slavnostní oběd

V kynutém těstíčku připraveném z droždí, hladké mouky, piva a vejce obalené podkovy kapra, ty pak usmažené v oleji pěkně dozlatova.



Kategorie Slavnostní oběd

Další varianta staročeského receptu na husu pečenou o svátcích Svatého Martina. Tento recept pochází z Moravy.



Kategorie Teplé předkrmy

Tousty z obou stran opečené na sucho nebo na oleji, pak pokladené celerovo-sýrovou směsí spojenou vejci a opečené dozlatova.



Kategorie Teplé předkrmy

Předvařené nastrouhané brambory ochucené jen solí a pepřem ve tvaru placiček plněných sýrem. Osmažené na oleji do zlatova.



Kategorie Studená kuchyně

V troubě upečený plát sýrového těsta potřený ochucenou tvarohovou nádivkou, těsto zavinuté do tvaru rolády a zprudka krátce zapečené pod grilem, posypané nastrouhaným sýrem. Roláda servírovaná nakrájená na kolečka, jako předkrm, či chuťovka k pivu či vínu



Kategorie Studená kuchyně

Slavnostní pohoštění v podobě košíčků z listového těsta plněných krémem z pečeného lososa a mascarpone, ochuceného citronovou šťávou a bílým pepřem.