Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Studená kuchyně


Nastrouhaný romadúr smíchaný s máslem, tvarohem a mletou paprikou, zalitý pivem, po uzrání nechaný v čistém plátně důkladně odkapat ...


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Studená kuchyně

V olivovém oleji s bylinkami naložené kostky fety nebo balkánského sýra, po dvou dnech servírované s olivami jako studený předkrm nebo svačinka.




Kategorie Studená kuchyně

Vyšlehanou, cukrem, solí a čerstvě nastrouhaným křenem ochucenou šlehačkou naplněné šunkové závitky, servírované ozdobené snítky petrželky, případně proužky kapie a vějířky kyselé okurky.



Kategorie Studená kuchyně

V podstatě dva recepty na zeleninový tataráček připravený v jedné variantě z čerstvých rajčat, avokáda, ančoviček .... druhá varianta je kromě čerstvých rajčat také z rajčat sušených, nakládaných v oleji s česnekem a bylinkami, kaparů a dalších dobrot.



Kategorie Studená kuchyně

Tato gremolata se používá především na grilovaná a pečená masa, ale v tomto případě je spojena s mozzarellou a je to opravdu vynikající.



Kategorie Studená kuchyně

Skvělý jednoduchý předkrm nebo lehká letní večeře. Závitky můžete plnit čerstvou sezónní zeleninou a bylinkami podle libosti. Báječné jsou i s krevetami, uzeným tofu nebo třeba vaječnou omeletou.



Kategorie Slavnostní oběd

Dozlatova upečená kachna naplněná voňavou nádivkou připravenou z játrové paštiky, housek, vajec, mléka, bylinek a dalších ingrediencí.



Kategorie Slavnostní oběd

Základní recept na drůbeží pečínku z husy nebo kachny.