Dortové fontány a jejich použití

Před pár lety se objevily poprvé - dortové fontány. Postupně nahrazují klasické dortové svíčky a jejich druhy se rozšiřují. Dnes nejsou jenom obyčejné, jednobarevné - jsou i hrající, točící se, mluvící - no snad Vám je v článku trochu přiblížime.

Autor Balónky.cz - centrum IBC 

         Dortové fontány a jejich použití

Dortové fontány  již nejsou žádnou novinkou a ihned si našly na každé správné párty své místo. V nabídce jsou různé druhy fontán. Obyčejné, hrající a otáčející se, popř. fontány s číslovkou. Samostatnou kapitolou jsou dortové fontány s držákem na láhev sektu. Ihned navodí slavnostní atmosféru na jakékoliv oslavě. 

 

Teď se budeme věnovat různým druhům dortových fontán. Najdete u nás obyčejné, většinou dvoukusové balení. Platí to stejné, jak je uvedeno výše - v nabídce je několik motivů. Na každou takovou fontánku si můžete přikoupit číslovku, kterou vyjádříte věk oslavence. Pozor - jedná se pouze o číslovky, které můžete nasunout na každou z našich obyčejných fontánek.

Pokud se Vám nechce přidávat číslo k nějaké fontánce, můžete si zakoupit rovnou kompletní fontánku - číslovku

Samostatnou kapitolou jsou dortové fontány na první narozeniny. Zvlásť jsou připraveny pro klučičí první narozeniny a holčičí první narozeniny.

Hezkou vychytávkou pro každou párty je dortová fontána s držákem na láhev.

 

Dortové fontány na párty

Pokud chcete ohromit svojí ratolest ještě něčím lepším, můžete zvolit otáčející se dortovou fontánu s hudbou. 

Otáčející fontány můžete mít pro děti s disney motivem, ale máme v nabídce i jednoduché, bez motivu, jednobarevné. Takže oslavenec nemusí být dítě, klidně můžete potěšit hrající fontánou i dospělého pána :)

Pozor, při použití otáčejících se fontán, stejně jako u běžných fontán, zapalujeme samotnou fontánu. Jakmile začně hořet fontána, od ní se zapálí svíčky a tím pádem se začně dortová fontána otevírat, hrát a otáčet se. Kdyby jste zapálili nejdříve svíčky, dortová fontána nebude fungovat.

Pro jistotu jsme pro Vás připravili videoukázky našich produktů.

Jste restaurace a hledáte výhodnější balení? Zkuste se podívat na stříbrné fontány po 15-ti kusech.

Dortové fontány

 

 

Věříme, že Vás naše nabídka zaujala a dortové fontány na Vaší oslavě vyzkoušíte :)

 

Balónky s.r.o.

HOT LINE 777 000 019

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz