Avokádo s krevetami

Chutný předkrm z avokáda a krevet s kaviárem .

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut.

Ingredience

 

200 g mražených nebo čerstvých očištěných krevet
100 g majolky
  špetka mletého bílého pepře
  citrónová šťáva
  špetka soli
  Na ozdobu:
  řez citrónu
  kaviár
  hlávkový salát

 

 

Postup

 

1. Polovinu množství krevet vložíme do misky, přidáme 100 g majolky, špetku soli, mletého bílého pepře a podle chuti citrónovou šťávu
2. Zlehka zamícháme
3. Avokádo podélně rozpůlíme a vyjmeme pecku
4. Navršíme na něj připravenou náplň, ozdobíme řezem citrónu, kaviárem, hlávkovým salátem a zbylými krevetkami.

Doporučení:
Podáváme s bílým pečivem nebo opečeným toastem.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz