Avokádový toust
Na sucho opečené plátky toustového chleba potřené Mascarpone nebo pomazánkovým máslem, obložené avokádem a bylinkami, servírované dochucené pepřem.
Doba přípravy 10 minut
Ingredience
500 g | Rosického toustového chleba Penam |
1 ks | zralého avokáda |
1 balení | Mascarpone nebo Tradičního pomazánkového másla |
snítky bylinek | |
pepř |
Postup
1. Zralé, oloupané avokádo nakrájíme na plátky
2. Na sucho na pánvi opečené tousty namažeme Mascarpone nebo pomazánkovým máslem, poklademe plátky avokáda, dozdobíme bylinkami
3. Nakonec tousty posypeme pepřem a podáváme.
Doporučení:
Mascarpone: Nesolený kravský dezertní smetanový jemný italský sýr, který se používá i na přípravu sladké pěny z mascarpone a na přípravu dezertů, sladkostí, ale také omáček a polévek.
Další recepty najdete na www.receptyonline.cz