Carpaccio vegetariánské

Vegetariánského carpaccio - další verze této skvělé pochoutky

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

  • Bazalka pár lístků  
  • Okurka 4 ks
  • Olivový olej panenský, podle potřeby  
  • Olivy zelené a černé, 100 g
  • Ostatní jemný ovčí sýr, 300 g
  • Ostatní cherry rajská jablíčka, 200 g
  • Pepř  
  • Sůl

 

Postup

 

Sýr oloupeme a nakrájíme na nepříliš silné plátky. Okurky nakrájíme na tenoučká kolečka. Rajská jablíčka omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na čtvrtky. V misce rozpustíme sůl a pepř v citronové šťávě a nakonec přidáme olej, vše dobře promícháme. Na servírovací mísu rozprostřeme ovčí sýr, na něj okurky a rajská jablíčka, pokapeme směsí oleje a citronu. Ozdobíme lístky bazalky a hned podáváme. Podáváme s opečeným toastem, bílým pečivem nebo banketkami.

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz