Grilovaný drůbeží hot dog
Rozříznutý rohlík potřený majonézou, naplněný ogrilovanou klobásou a salsou.
Grilovaná klobás v rohlíku. Doba přípravy 20 minut.
Ingredience
4 ks | drůbeží grilovací klobásy |
4 ks | rohlíků |
majonéza dle potřeby | |
Na salsu: | |
1 lžička | cukru krupice |
1 lžíce | olivového oleje |
1 lžíce | citronové šťávy |
250 g | cherry rajčat |
60 g | černých oliv |
1 ks | malé červené cibule |
Postup
1. Nejdříve si uděláme salsu; do mísy dáme vypeckované, na drobno nakrájené olivy, omytá, na malé kousky nakrájená cherry rajčata, oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, krupicový cukr, vše dobře promícháme a dáme stranou
2. Na rozehřátém grilu ogrilujeme drůbeží grilovací klobásy podle návodu na obalu
3. Podélně nařízneme rohlíky, spodní díly potřeme majonézou, navrch položíme ogrilované klobásy, překryjeme salsou a ihned podáváme.
Doporučení:
Zkuste i jinou pikantní salsu, třeba okurkovou nebo limetkovou, případně salsu můžete nahradit nějakou čalamádou, například ze zelených rajčat.