Grilovaný hermelín se zeleným chřestem a šunkou
V alobalu zabalené hermelíny spolu se šunkou a chřestem, grilované na roštu grilu, servírované s brusinkovou omáčkou.
Doba přípravy 30 minut
Ingredience
Rozpis na 4 porce: | |
1 balení | Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou |
4 ks | stonky zeleného chřestu |
4 ks | plátky vařené šunky |
1 lžíce | medu |
1 lžička | sojové omáčky |
pár kapek tabasca | |
voda | |
sůl |
Postup
1. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní chřest, vaříme asi 1 minutu, potom ho vyndáme, zchladíme ve studené vodě a rozkrojíme na poloviny
2. V misce rozmícháme med se sójovou omáčkou a tabascem
3. Hermelíny rozbalíme, na každý položíme plátek šunky, potřeme ochuceným medem, přidáme dvě poloviny chřestu a šunku
4. Hermelíny opatrně zabalíme do alobalu, položíme na gril a grilujeme z každé strany asi 5 - 7 minut
5. Hotové Hermelíny přendáme na talíře, doplníme podle chuti listy salátu a brusinkovou omáčkou.
Poznámka:
Balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou obsahuje 4 ks sýra + balíček brusinkové omáčky!
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz