Kančí steak

V lednici 2-3 dny uleželé marinované plátky kančí kýty, zprudka opečené na rozpáleném oleji.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Doba přípravy 20 minut + doba uležení

Ingredience

 

1 kg kančí kýty
1-2 lžíce koření na divočinu
1 hrst nasekané petrželky
  jalovec
  tymián
  křen
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso naporcujeme a naklepeme, posypeme tymiánem a kořením na divočinu, polijeme olejem, přidáme pár kuliček jalovce a necháme uležet v lednici 2-3 dny, maso bude pak křehčí, uleželé a provoněné kořením
2. Plátky opečeme na oleji z obou stran doměkka
3. Podáváme nejlépe s opečenými brambory a restovanou zeleninou s houbami, na talíři posypeme nahrubo strouhaným křenem a ozdobíme petrželkou.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz