Všechny produkty jsou skladem. Vyřízené objednávky odesíláme do 24 hodin.

Křepelčí vejce s kaviárem

Křepelčí vejce vyklepnutá na pánvičce a usmažená jako volská oka, ozdobená kaviárem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Zdobená křepelčí vejce. Doba přípravy 10 minut.

Ingredience

 

4 ks a více křepelčích vajíček
1 sklenička černého (červeného) kaviáru
  toastový chléb nebo lžíce na servírování
  pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Křepelčí vejce opatrně rozklepneme na pánvičku s nepřilnavým povrchem, jemně omaštěnou tukem
2. Osolíme, okořeníme pepřem, zaklopíme poklicí a smažíme na mírném zdroji tepla tak dlouho, až bílek i žloutek ztuhne (žloutek necháme ztuhnout jen na povrchu, uvnitř by měl být jemně tekutý)
3. Vejce opatrně přendáme na servírovací lžíce nebo na kousky toastového chleba a ozdobíme kaviárem, ještě teplé podáváme

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz