Krevetový koktejl
Studený předkrm pro Vaší párty
Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.
Ingredience
150 g | krevet |
4 lžíce | rajčatového kečupu |
4 lžíce | šlehané smetany |
1 lžíce | koňaku |
trochu sladké mleté papriky | |
citrón na ozdobu | |
topinky z bílé veky | |
sůl |
Postup
1. Rozmrazené nebo studenou vodou propláchnuté konzervované krevety nadrobno pokrájíme
2. Rajčatový kečup dáme do misky, přidáme papriku, přilijeme koňak, směs promícháme a nakonec do směsi lehce vmícháme šlehanou smetanu (kečupová šlehačka)
3. Pokrájené krevety rozdělíme do čtyř šampaňských pohárů a na ně dáme lžíci pikantní kečupové šlehačky
4. Ozdobíme plátkem citrónu
5. Dobře vychlazený koktejl podáváme s topinkami z bílé veky.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz