Všechny produkty jsou skladem. Vyřízené objednávky odesíláme do 24 hodin.

Kung Pao z vepřového masa

Jedna z mnoha variant klasického receptu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

500 g vepřové kýty
150 g burských oříšků
0,5 ks pórku
1 ks papriky
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce oleje
  sůl
  voda na podlití

 

 

Postup

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz1. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky
2. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, papriku zbavíme jadřince a nakrájíme na nudličky
3. Na oleji orestujeme kousky masa, přidáme buráky a po chvíli i sójovou omáčku a pórek s paprikou, občas promícháme
4. Když už je maso skoro měkké, podlijeme trochou vody a krátce povaříme, případně dochutíme solí.

Doporučení:
Do Kung-Paa můžeme přidat také špetku kari, nebo na podlití použít vývar místo vody. Skvělé je i Kung-Pao z kousků kuřecího masa.

Poznámka:
Podáváme nejlépe s rýží nebo nudlemi.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz