Romadůr v pivu
Kostky z romadůru naložené v pivním nálevu.
Doba přípravy 15 minut + doba odležení
Ingredience
300 g | romadůru |
100 g | nakládaných cibulek |
2 ks | cibule |
5 dl | světlého piva |
hrst nasekané zelené petrželky | |
mletý pepř | |
sůl |
Postup
1. Romadůr nakrájíme na větší kostky a vložíme do mísy
2. Osolíme, dále přidáme pepř, nasekanou petrželku, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a odkapané nakládané cibulky
3. Vše opatrně promícháme
4. Směs naplníme do zavařovací sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme
5. Necháme v pokojové teplotě nejlépe přes noc odležet
6. Skladujeme krátce (2-3 dny) v lednici.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz