Romadůr v pivu

Kostky z romadůru naložené v pivním nálevu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut + doba odležení

Ingredience

 

300 g romadůru
100 g nakládaných cibulek
2 ks cibule
5 dl světlého piva
  hrst nasekané zelené petrželky
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Romadůr nakrájíme na větší kostky a vložíme do mísy
2. Osolíme, dále přidáme pepř, nasekanou petrželku, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a odkapané nakládané cibulky
3. Vše opatrně promícháme
4. Směs naplníme do zavařovací sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme
5. Necháme v pokojové teplotě nejlépe přes noc odležet
6. Skladujeme krátce (2-3 dny) v lednici.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz