Recepty, Strana 20
Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, doc...
Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvěl...
Opečený toust potřený vajíčkovou majonézou a obložený plátky uzeného lososa a koprem. Autor...
Slaný závin z bramborového těsta zapečený s uzeným sýrem. Autor ReceptyOnLine.cz Dob...
Na jemno vyšlehaná hmota z másla, lososa, cibule a papriky. Autor ReceptyOnLine.cz D...
Umleté maso z vyuzené makrely smíchané s jogurtem, máslem, olivami, cibulí a citronovou šťávou, ochu...
Skvělé jednohubky vhodné na jakékoli párty i sváteční stůl. Autor ReceptyOnLine.cz D...
Vzhled aspiku je čirý, konzistence vychlazeného aspiku je přiměřeně pevná a pružná. Chuť příjemně sl...
Dopředu uvařený uzený jazyk zalitý v aspiku spolu s kostičkami sterilovaných okurek a kápií. ...