Recepty, Strana 39
Kulaté vdolečky z lehkého kynutého těsta, potřené povidly, posypané tvarohem a zdobené šlehačkou. &...
Francouzská polévka z ryb, darů moře, zeleniny a koření. Autor ReceptyOnLine.cz Doba...
Polévka z mořských plodů, ryb a dalších ingrediencí, podávaná s opečenými bagetami potřenými omáčkou...
Bourguignon (čti burgiňon) je tradiční francouzský pokrm hodně podobný našemu guláši. Autor...
Známý francouzský recept na polévku připravenou z cibule, vína a dalších ingrediencí, servírovanou s...
Předvařené kuře opečené na grilu dozlatova, ochucené šafránem, pálivou paprikou, pepřem, zázvorem a ...
Recept z Finska na rybí polévku. Autor ReceptyOnLine.cz Doba přípravy 40 minut Ingr...
V domácích podmínkách připravené italské těstoviny, plněné masovou náplní, v troubě zapečené, servír...
Tato rizoto s chutí a vůní po citrónu podáváme jako bezmasý hlavní chod, jako přílohu, nebo spolu s ...