Tatarák z čerstvého tuňáka
Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.
Doba přípravy 20 minut
Ingredience
500 g | syrového čerstvého tuňáka |
20 ks | snítek koriandru |
1 ks | šalotky |
1-2 lžíce | brandy |
1 lžíce | kapary |
šťáva z 1 ks citrónu | |
mletý pepř | |
sůl |
Postup
1. Rybí maso nakrájíme velmi na jemno
2. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.
Doporučení:
Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz