Tatarák z čerstvého tuňáka

Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

500 g syrového čerstvého tuňáka
20 ks snítek koriandru
1 ks šalotky
1-2 lžíce brandy
1 lžíce kapary
  šťáva z 1 ks citrónu
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Rybí maso nakrájíme velmi na jemno
2. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.

Doporučení:
Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz