Tatarský biftek z lososa

Jedna z variant na pikantní tatarák z lososího masa a dalších ingrediencí.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut + doba vychlazení

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
500-600 g filetů z lososa
150-200 g šalotky
4 ks snítky kopru
  mletý pepř
  sůl
  šťáva z pomeranče a limetky

 

 

Postup

 

1. Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky
2. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.

Doporučení:
Tatarák z lososa servírujeme s opečenými bílými toasty.

Poznámka:
Existuje spousta variací na lososí tatarák: se zakysanou smetanou, zálivkou vinaigrette, wasabi, koriandrem či lžičkou olivového oleje…

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz