V celku opečené jehněčí karé, potřené hořčicí a bylinkovým máslem, dopečené v troubě doměkka, servírované po porcích na podušeném hrášku.
Zprudka orestované jehněčí kotlety, servírované s podušenou zeleninou.
Recept na prověřenou, velice chutnou úpravu kachničky ze staročeské kuchyně. Jednotlivé porce pak servírujeme nejlépe s červeným dušeným zelím a dvěma, či třemi druhy knedlíků.
Na pánvi na sucho opečená kachní prsa, dopečená v troubě doměkka, servírovaná nakrájená na plátky.
Předem naložená, pak na pánvi opečená kachní prsa, nakonec malou chvíli dopečená v troubě, servírovaná s omáčkou připravenou zvlášť na pánvi z vína, brusinek, cibule a kořenové zeleniny, vývaru a dalších ingrediencí.
Nejprve pomocí metody sous-vide uvařené kachní prso a pórek, pak obojí grilované na roštu grilu. Recepty sous-vide.