Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Teplé předkrmy


Opečené plátky vepřové panenky zapečené v troubě se žampiony a sýrem, servírované na toastovém chlebu spolu s volským okem.


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Teplé předkrmy

Krevety na špejlích servírované s vykouzlenou delikatesou z luštěnin, tentokrát z cizrny. Tento předkrm není kuchařsky náročný, navíc se nemusí stát ani dlouho u plotny.




Kategorie Teplé předkrmy

Ke snídani podávaná volská oka, opečené brambory a slanina.



Kategorie Teplé předkrmy

Vejce vyklepnuté do rozvířené vařící vody s octem, uvařené, servírované na toustech, či jako součást snídaňového menu.



Kategorie Teplé předkrmy

Plátky baget opečené na olivovém oleji, potřené česnekem, obložené plátky mozzarelly, nakládanými sušenými rajčaty a petrželkou.



Kategorie Teplé předkrmy

Takto obalená a osmažená kolečka cibule podáváme k pivu, vínu, nebo je servírujeme jako přílohu k polévkám.



Kategorie Teplé předkrmy

Uzený losos na cibulovém košíčku



Kategorie Teplé předkrmy

Jednoduchá příprava vejce uvařeného v horké, mírně osolené vodě.