Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Studená kuchyně


Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvělá!


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Studená kuchyně

Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.




Kategorie Studená kuchyně

Existuje mnoho receptů na tatarský biftek z pravé svíčkové. Zde vám předkládáme další variantu na hovězí tatarák.



Kategorie Teplé předkrmy

Sušené švestky naložené ve slivovici, obalené do slaninové košilky a opečené na pánvičce, flambované.



Kategorie Studená kuchyně

Studený předkrm z plátků šunky stočených do roliček, plněné ochucenou šlehačkou.



Kategorie Studená kuchyně

Vydlabaná rajčata plněná ochuceným krémem z taveného sýra, servírovaná zdobená dílky natvrdo uvařených rajčat.



Kategorie Studená kuchyně

Měkký sýr smíchaný s nastrouhaným tvrdým sýrem, křenem a mlékem. Takto připravenou hmotou plníme očištěné paprikové lusky.



Kategorie Studená kuchyně

Rozkrojené hermelíny posypané mletou paprikou, prokládané feferonkami, bobkovým listem, tymiánem, rozmarýnem a čenekem, zalité olejem.