Občerstvení na oslavu narozenin - Party-narozeniny.cz

Studená kuchyně


I jikry ze pstruhů lze připravit jako kaviár a to jak ze zralých, tak i z nezralých jiker. Je oranžový podobně jako z lososa a nejlépe chutná čerstvý, jen mírně osolený.


Zobrazit článek

Další články


Kategorie Studená kuchyně

Carpaccio z opečeného válečku hovězí svíčkové, pečené červené řepy, křenu, řeřichy a hoblinek parmazánu, pokapané olivovým olejem.




Kategorie Studená kuchyně

Avokádo nakrájené na kostičky a pokapané citronovou šťávou spolu s mandarinkami, promíchané s řeckým jogurtem a majonézou, okořeněné pepřem a osolené.



Kategorie Studená kuchyně

Chutný předkrm z avokáda a krevet s kaviárem .



Kategorie Slané pečivo

Drobné pikantní pečivo k vínu a pivu.



Kategorie Slané pečivo

Recept na přípravu bochníku chleba vhodného na servírování jako předkrm spolu se zeleným salátem a ostrou zálivkou.



Kategorie Slané pečivo

Slaný závin je skvělý jak studený, tak teplý.



Kategorie Slané pečivo

Listové těsto naplněné špenátovou nádivkou, zabalené do tvaru taštiček, šátečků nebo pirohů, potřené žloutky, posypané mákem a solí, upečené v troubě dozlatova.