Recepty, Strana 19
Avokádo nakrájené na kostičky a pokapané citronovou šťávou spolu s mandarinkami, promíchané s řeckým...
Carpaccio z opečeného válečku hovězí svíčkové, pečené červené řepy, křenu, řeřichy a hoblinek parmaz...
I jikry ze pstruhů lze připravit jako kaviár a to jak ze zralých, tak i z nezralých jiker. Je oranžo...
Rozkrojené hermelíny posypané mletou paprikou, prokládané feferonkami, bobkovým listem, tymiánem, ro...
Měkký sýr smíchaný s nastrouhaným tvrdým sýrem, křenem a mlékem. Takto připravenou hmotou plníme oči...
Vydlabaná rajčata plněná ochuceným krémem z taveného sýra, servírovaná zdobená dílky natvrdo uvařený...
Studený předkrm z plátků šunky stočených do roliček, plněné ochucenou šlehačkou. Autor Rece...
Sušené švestky naložené ve slivovici, obalené do slaninové košilky a opečené na pánvičce, flambované...
Existuje mnoho receptů na tatarský biftek z pravé svíčkové. Zde vám předkládáme další variantu na ho...